ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παρουσία του προέδρου των ΕΛΠΕ, κ. Ι. Παπαθανασίου, και του διευθύνοντος συμβούλου του ομίλου των ΕΛΠΕ, κ. Α. Σιάμιση, παραδίδεται, μεθαύριο Τετάρτη, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, η αποκατάσταση του συμπλέγματος σχολείων ειδικής αγωγής στην Ραφήνα, μετά τη φονική πυρκαγιά πέρσι στο Μάτι.
Δεν αποκλείεται στα εγκαίνια να παραβρεθούν ακόμα και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στην κυβέρνηση.
Πληροφορίες του mononews.gr αναφέρουν ότι τα ΕΛΠΕ δαπάνησαν για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν τα σχολεία 830.000 ευρώ.
Μεθαύριο οι ανακοινώσεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το Stoiximan AegeanBall Festival επιστρέφει στη Σύρο 26-28 Ιουνίου 2026
- Ιταλία: Ναυάγησε πλοίο με μετανάστες και πρόσφυγες στη Λαμπεντούζα – 64 διασώθηκαν, αγνοείται αγοράκι 2 ετών
- Μεϊδάνης: Αυξημένος τζίρος κατά 7,2% το 2025 – Έφτασε τα 34 καταστήματα σε 18 πόλεις της Ελλάδας
- Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα υπέρ της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας και της διπλωματίας στη Μέση Ανατολή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.