ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Να είναι αμείλικτες οι τράπεζες με όλους εκείνους τους επιχειρηματίες και δανειολήπτες που κυκλοφορούν με κότερα, έχουν τα χρήματα τους στο εξωτερικό και δεν πληρώνουν τα δάνεια τους, ανέφερε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στη ΔΕΘ.
Ακόμα αναφέρθηκε στα προγράμματα επιβράβευσης των συνεπών δανειοληπτών που ήδη έχουν υιοθετήσει κάποιες τράπεζες, λέγοντας πως είναι πολύ καλύτερο να τα προτείνουν οι ίδιες από το να τα επιβάλλει το κράτος. Και κάλεσε όλες τις τράπεζες να υιοθετήσουν ανάλογα προγράμματα επιβράβευσης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Γιώργος Βλάχος και ο μύλος της φημολογίας
- Διώρυγα Κορίνθου: Έσοδα 10 εκατομμυρίων αναμένει το δημόσιο από την πρώτη φάση ανάπλασης
- Έρχεται το… «προφίλ συνέπειας» για τους φορολογούμενους – Πώς θα βαθμολογούνται μισθωτοί, επαγγελματίες, συνταξιούχοι και επιχειρήσεις με βάση τις οφειλές τους
- «Πληρώνω όσο Πετάω»: Το νέο εργαλείο της ΡΑΑΕΥ για να αλλάξει το μοντέλο διαχείρισης αποβλήτων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.