ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΟΑΣΥ, Σταύρου Μπαλάσκα, σε τηλεοπτική εκπομπή, σχετικά με τη σημερινή επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια διέταξε ο αρχηγός της Αστυνομίας, Μιχάλης Καραμαλάκης.
Όπως διευκρινίζεται, ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάζεται στην Εισαγγελία Αθηνών.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπαλάσκας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ είχε αναφέρει, σχολιάζοντας την αστυνομική επιχείρηση, ότι «εκκίνησε μια αθόρυβη νέας τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπα η οποία είναι η αστυνομία, η οποία σιγά σιγά θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια από τα Εξάρχεια προοδευτικά, δημοκρατικά, με σχέδιο από τα επιτελεία της Αστυνομίας».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι συμβαίνει με Eurobank, Optima και Credia, τα σχέδια και οι φήμες σε ΓΕΚ, Aktor, ΑΒΑΞ, ποιοι «μαύρισαν» τον Τόλη τον Α’, το νέο σκάνδαλο στις Σπέτσες και πόσο κόστισε το πάρτι Κούστα
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για OPTIMA, Aegean, IDEAL, Fourlis
- Προθεσμία 18 ημερών για την έκπτωση φόρου έως και 4% – Κλείνει το Taxis για τις φετινές φορολογικές δηλώσεις
- Πλειστηριασμοί: Εβδομάδα με ξενοδοχειακά ακίνητα και τη Βίλα Πρινιωτάκη στην Παλλήνη
