Μια νέα σημαντική υπόθεση με κυκλοφορία παράνομων και επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία προϊόντων, έφεραν στο φως οι τελωνειακοί ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).
Συγκεκριμένα, στο λιμάνι της Ζακύνθου, σε δυο πλοία που διενεργούν ημερήσιες κρουαζιέρες και πάρτι με νεαρούς τουρίστες, εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν 550 συνολικά αμπούλες με αέριο υπό πίεση (γέλιου), καθώς και τέσσερις συσκευές γέμισης των μπαλονιών και πλήθος μπαλονιών. Ακολούθησε σύλληψη δυο ατόμων και υποβολή δικογραφίας στον εισαγγελέα Ζακύνθου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Υψηλή η συμμετοχή θεσμικών και funds στο senior ομόλογο
- Μπέργκαμ: Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν έως και 11 εμπορικές συμφωνίες για κρίσιμα ορυκτά μέσα στην εβδομάδα
- Οδηγούμε το επαναφορτιζόμενο Geely Starray EM-I (video)
- Πολωνία: Σύλληψη υπαλλήλου του υπουργείου Άμυνας για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.