ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη δυνατότητα να παραλάβουν τις πινακίδες των οχημάτων τους, που είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας θα έχουν οι κάτοχοι αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών την Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019, προκειμένου να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους για τον Δεκαπενταύγουστο.
Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή τους δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος), από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Αθηναίων (Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1ος όροφος), από τις 9.00 το πρωί έως τις 3.00 το απόγευμα.
Δεν θα επιστραφούν οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπα ΑμεΑ, Ρ-71, Ρ-72), καθώς και η εκτέλεση αποφάσεων που έχουν εκδοθεί από δικαστικές αρχές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Bayer: Ράλι 40% για τη μετοχή – Οι επενδυτές «βλέπουν» λύση στην υπόθεση Roundup και νέο blockbuster φάρμακο
- ΥΠΕΝ: Ευρωπαϊκοί πόροι €15 εκατ. για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος
- Ερέτρια: Φωτιά σε αγροτική έκταση κοντά σε σπίτια – Σηκώθηκαν δύο ελικόπτερα
- Απόστολος Γκλέτσος: Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Προφανής ο λόγος που φεύγω»
