ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόσθετη χρηματοδότηση ύψους 12,7 εκατομμυρίων ευρώ από την Commerzbank Aktiengesellschaft,εξασφάλισε η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, με σκοπό την χρηματοδότηση της αγοράς και εγκατάστασης μηχανολογικού εξοπλισμού από την SMS Group GmbH, . Ειδικότερα, ανακοίνωσε, σε συνέχεια της από 19.04.2018, ανακοίνωσης της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. ότι υπεγράφη τροποποίηση της δανειακής σύμβασης ποσού 65 εκατομμυρίων ευρώ με την Commerzbank Aktiengesellschaft, που ήδη υπήρχε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βράζει η Ευρώπη: Νεκρό 3χρονο παιδί στη Γαλλία, τουλάχιστον 212 θάνατοι στην Ισπανία από την Κυριακή – 101 εκατ. κάτοικοι στο έλεος του καύσωνα
- Αύξηση 4,3% στις τιμές οικοδομικών υλικών τον Μάιο
- Μέτσοβο: Έπεσε πυροσβεστικό ελικόπτερο στη Λίμνη Αώου – Τρεις τραυματίες
- Τουρισμός: Πώς απορροφά έως 15% των πωλήσεων της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων – Τι διαπιστώνει έρευνα της ETE
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.