ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίσκεψη στον ΕΟΠΥΥ πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Προσερχόμενος στην κεντρική υπηρεσία του Οργανισμού, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, Παναγιώτη Πρεζεράκο και υπηρεσιακά στελέχη, ο κ. Κικίλιας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο ΕΟΠΥΥ πρέπει να είναι σύγχρονος, ευέλικτος, μοντέρνος και οικονομικά βιώσιμος και, το κυριότερο από όλα που μας απασχολεί, να υπηρετεί τον πολίτη, να μην τον ταλαιπωρεί, να τον εξυπηρετεί, να κάνει πιο εύκολη τη ζωή του. Είναι ένα θέμα το πώς θα μετασχηματιστεί ο Οργανισμός σε αυτό το οποίο περιέγραψα. Σε κάθε περίπτωση, κάτι τέτοιο δε μπορεί να γίνει εάν ο ΕΟΠΥΥ δεν έχει κάνει ποτέ ισολογισμό».
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, στόχος της σημερινής επίσκεψης του υπουργού είναι η καταγραφή της υφιστάμενης οικονομικής και οργανωτικής κατάστασης στον ΕΟΠΥΥ, με βασικό μέλημα την εκτέλεση του προϋπολογισμού του 2019, οι απαραίτητες διαδικασίες για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Οργανισμού, αλλά και η λήψη όλων των διαρθρωτικών μέτρων, που θα επιτρέψουν στον ΕΟΠΥΥ να καταστεί βιώσιμος και να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας στον Έλληνα πολίτη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συμβάσεις 7 εκατ. ευρώ για την ενεργειακή αναβάθμιση των νοσοκομείων «Αλεξάνδρα» και Κιλκίς
- Φωτιά στη Δίστρατο Κόνιτσας – Επιχειρεί ένα ελικόπτερο
- Κοινή Δήλωση υπουργών Άμυνας Ελλάδας, Αιγύπτου και Κύπρου: Ταχεία και ενιαία αντίδραση σε τυχόν πηγές απειλών κάθε είδους κατά των τριών χωρών
- Alibaba: Επιταχύνει την επέκταση του δικτύου data centers σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.