ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο μαχαιριές, μία στο στήθος και μία στην κοιλιακή χώρα, φέρεται πως κατάφερε ένας 66χρονος σε έναν 46χρονο συγγενή του, μετά από έντονο διαπληκτισμό.
Το γεγονός συνέβη στη νότια Κέρκυρα, σε περιοχή της Λευκίμμης.
Ο 46χρονος εντοπίστηκε αιμόφυρτος στο γυμναστήριο της Λευκίμμης και μετά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών εντοπίστηκε και ο 66χρονος φερόμενος δράστης.
Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι με το οποίο φέρεται ότι τραυμάτισε ο 66χρονος τον 46χρονο, το οποίο και θα εξεταστεί εργαστηριακά.
Ο 46χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου και νοσηλεύεται, ενώ ο 66χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.
Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιεί το Αστυνομικό Τμήμα Λευκιμμαίων, ενώ στις έρευνες συμμετείχε κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.