ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός στη Χιλή
Ισχυρότατος σεισμός μεγέθους 6,8 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (τοπική ώρα), στη Χιλή.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται παραθαλάσσια, στις ακτές της χώρας και συγκεκριμένα 140 χλμ νοτιοδυτικά της παράκτιας πόλης Βαλπαραΐσο, στα κεντρικά της χώρας.
Ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός, αλλά δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή σοβαρές ζημιές, ούτε εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι.
Οι κάτοικοι της Χιλής είναι συνηθισμένοι σε μεγάλους σεισμούς στη χώρα, που είναι από τις πλέον σεισμογενείς.
Πριν ένα μήνα περίπου έκανε έναν αντίστοιχο σεισμό των 6,5 Ρίχτερ στην κεντρική χώρα, αλλά και πάλι δεν σημειώθηκαν ζημιές ή τραυματισμοί.
Δείτε βίντεο από την στιγμή που «χτυπά» ο σεισμός:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βύρων Νικολαΐδης: Τα σχέδια για μετεξέλιξη της PeopleCert σε Διεθνές Πανεπιστήμιο
- Aktor: Γιατί Bofa, Goldman Sachs και UBS εμπιστεύονται τον Εξάρχου κι εγγυώνται την κεφαλαιακή ενίσχυση με 950 εκατ.
- Η ήττα της ΕΡΤ στο μπάσκετ, η «φουλ επίθεση» από Αλαφούζο, τι συνέβη με τη Φαίη Σκορδά, τα σενάρια για το SDNA και τι αλλάζει σε Σκάι και ΑΝΤ1
- Γιατί Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι «ψώνισαν» τους καλύτερους της Βαλένθια για τις ομάδες τους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.