ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια Κύπρια τουρίστρια η οποία βρισκόταν στα Χανιά για διακοπές μετέβη στο Νοσοκομείο της πόλης μετά από τραύμα που δέχθηκε από αδέσποτη σφαίρα, το βράδυ της Τετάρτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που η γυναίκα βρισκόταν ως συνεπιβάτης μέσα σε αυτοκίνητο που κινούταν στην οδό Αποκορώνου. Η γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά στον θώρακα. Στη συνέχεια, μετέβη στο Νοσοκομείο Χανίων για εξετάσεις, χωρίς να χρειαστεί να νοσηλευτεί.
Έως αργά το βράδυ δεν είχε διευκρινιστεί αν η σφαίρα ήταν από αεροβόλο ή άλλο όπλο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέες Ρωσικά επιθέσεις σε Κίεβο και Μπροβαρί: Τρεις νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί
- Στήριξη Τραμπ στον νέο πρόεδρο της Κολομβίας: Προσφορά 1 δισ. δολαρίων για την ασφάλεια
- Ουκρανία: Συμφωνία για «ασπίδα» στα πετρελαιοφόρα του Καζακστάν στη Μαύρη Θάλασσα
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Κρήτη και Βόρειο Αιγαίο – Ποιες περιοχές βρίσκονται στο «πορτοκαλί»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.