Να ανανεώσει τους όρκους γάμου του με τη σύζυγό του στο… Λας Βέγκας με παπά Ελβις Πρίσλεϊ αποφάσισε ο Γιώργος Τράγκας.
Ο δημοσιογράφος, με αφορμή τα γενέθλιά του δημοσίευσε ένα βίντεο από την ανανέωση όρκων με τη σύζυγό του Μαρία Καρρά. Οπως είπε ο δημοσιογράφος, ο γάμος έγινε στο Λας Βέγκας τον περασμένο Απρίλιο και… παπάς ήταν ένας μίμος του Ελβις Πρίσλεϊ.
«Οι άνθρωποι στα 50 λίγο τρελαίνονται, θέλουν να ξαναγίνουν νέοι» αναφέρει σε ένα σύντομο μήνυμά του ο Γιώργος Τράγκας πριν ξεκινήσει το βίντεο .
Η τελετή έγινε τον περασμένο Απρίλιο σε ένα Chapel στο Λας Βέγκας. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Γιώργος Δαμάσκος, επιχειρηματίας της ομογένειας από το Λος Αντζελες και η σύζυγος του. Οσο για το «παρανυφάκι», δεν ήταν άλλο από τον πολυαγαπημένο σκύλο του Γιώργου Τράγκα, τον Αστερίξ.
«Αυθεντικός, αυθεντικότερος είναι ο Αστερίξ, ο σκύλος μου. Το καλύτερο παρανυφάκι που βρέθηκε ποτέ» σχολιάζει ο δημοσιογράφος στο βίντεο που ανάρτησε σήμερα.
Το βίντεο του γάμου του Γιώργου Τράγκα στο Λας Βέγκας
https://www.youtube.com/watch?time_continue=925&v=JkvtPakrSbY
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΑΣΟΚ κατά Μαρινάκη: Μάλλον κάτι πολύ καλό έγινε στο συνέδριο – Δεν εξηγείται αλλιώς το άγχος του
- Ο Ζελένσκι προτείνει ενεργειακή εκεχειρία στη Μόσχα ως απάντηση στην πετρελαϊκή κρίση
- Wood & Co. για ελληνική οικονομία: Αβεβαιότητα στον τουρισμό και «φρένο» στην κατανάλωση συγκρατούν το μομέντουμ
- Ιράν: Στο τραπέζι της Τεχεράνης η αποχώρηση από τη συνθήκη για τα πυρηνικά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.