ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Best Fixed Wing Flying Display 2019», κατέκτησε η ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους T-6A Texan II «Δαίδαλος» της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, σε αεροπορικές εκδηλώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Η Ομάδα «Δαίδαλος» συμμετείχε στη Royal Navy International Air Day, στη Ναυτική Βάση Yeovilton. Μάλιστα, ο διοικητής της Βάσης τίμησε την Ομάδα σε ειδική τελετή.
Στην Ομάδα «Δαίδαλος» απονεμήθηκε το βραβείο «Spitfire Award 2019» για την πιο εντυπωσιακή άφιξη στο αεροδρόμιο, ενώ ο χρωματισμός του αεροσκάφους επίδειξης, απέσπασε τα ευμενή σχόλια των επισκεπτών.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έλληνες εφοπλιστές: Πούλησαν 148 πλοία με μεγάλα κέρδη – Οι Κινέζοι αγόρασαν τα διπλάσια
- Διατηρητέο στην Ερμού μετατρέπεται σε ξενοδοχείο με τη σφραγίδα της οικογένειας Μπαρμπαλιά
- Γιώργος Οικονόμου: Αμφισβητεί μέχρι και το δίκαιο των Ν. Μάρσαλ για να επικρατήσει στη διαμάχη για την Seanergy
- Το πάρτι του Πάνου Καρνέζη με τον Αριστοτέλη Ωνάση
