ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε συναγερμό βρίσκονται οι Αρχές στο Πόρτο Ράφτη καθώς υπάρχει κίνδυνος υποχώρησης ενός μεγάλου βράχου και κατολίσθησης προς την μεριά των λουόμενων.
Οι Αρχές αποφάσισαν να εκκενώσουν την παραλία στο Πόρτο Ράφτη έπειτα και από τον μεγάλο σεισμό που χτύπησε την Αττική την περασμένη Παρασκευή.
Όπως μεταδίδει το mesogianews.gr, ο εν λόγω επικίνδυνος βράχος βρίσκεται στην παραλία Πανόραμα στο Πόρτο Ράφτη, δίπλα στο Αυλάκι. Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μαρκοπούλου έχει παρέμβει και ειδοποίησε το Λιμεναρχείο να προχωρήσει αμέσως στην εκκένωση της συγκεκριμένης παραλίας, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου, για την αναγκαία συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής.
Στην παραπάνω ενημέρωση προέβη σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Μεθενίτης, και συμπληρώνει: «Κάνουμε κατεπείγουσα έκκληση, σε δημότες και συμπολίτες, για κοινοποίηση της παρούσας ανακοίνωσης, καθώς και την συνειδητοποίηση της ανάγκης, κανείς συμπολίτης η παραθεριστής, τουλάχιστον για τις επόμενες 10 ημέρες, να μην κάνει μπάνιο, στην συγκεκριμένη παραλία, μέχρι να αποκατασταθεί η αναγκαία ασφάλεια».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ε. Αγαπηδάκη: Πώς η τεχνολογία «κλειδώνει» την πρόληψη στα παιδιά – Το σχέδιο για το Doom Scrolling και τη «φτώχεια της περιόδου»
- Metlen: Μέχρι το τέλος του 2026 έτοιμες και οι έξι μοναδες στο Βόλο
- Ψηλά την ατζέντα η διαστημική στρατηγική – Εκτοξεύονται νέοι δορυφόροι, εντείνονται οι επενδύσεις
- Πλαίσιο: Νέα επένδυση 68 εκατ. ευρώ στα πρότυπα της Amazon
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.