ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκθαμβωτική η Λετίθια με φόρεμα Zara
Μία ακόμα επίσημη εμφάνιση στο Παλάτι Zarzuela, στη Μαδρίτη, πραγματοποίησε η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας, η οποία αυτή τη φορά επέλεξε ένα άκρως οικονομικό φόρεμα από τα Zara.
Η Λετίθια προτιμάει να επιλέγει ισπανικά brands. Και σε αυτή την εμφάνισή της, λοιπόν, επέλεξε να ντυθεί με ένα κομψό φόρεμα από το γνωστό brand του ισπανικού ομίλου Inditex.
Πρόκειται για ένα midi tweed φόρεμα σε λευκές και μπλε αποχρώσεις, το οποίο κοστίζει μόλις 19,99 ευρώ!
Η Λετίθια έκανε την διαφορά προσθέτοντας μία λεπτή μαύρη ζώνη στη μέση της που είχε ως αποτέλεσμα να κάνει ακόμη πιο κομψό το look της.
Το outfit ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι navy blue slingback γόβες.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άρης Αρβανιτάκης: Με τον «Φοίνικα Νηογνώμων» πιστοποιούμε και παρακολουθούμε συνολικά 5.586 πλοία
- Εκτοξεύτηκαν τα κέρδη των εισηγμένων ναυτιλιακών εταιρειών που προσέγγισαν τα 1,7 δισ. δολάρια στο εξάμηνο
- Τραπεζικές μετοχές: Οι υπεραξίες των 15+2,1 δισ. ευρώ, τα 10 reports και που φτάνουν τα περιθώρια ανόδου των τιμών
- Η εβδομάδα των μεγάλων ρεβάνς (και των εσόδων…) για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.