ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λίγο πριν από τις 11.20 το πρωί της Τετάρτης ξεκίνησε η ορκωμοσία των 300 βουλευτών, που εκλέχτηκαν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Η τελετή αγιασμού της Βουλής από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο διήρκεσε συνολικά 14 λεπτά, με τον Αρχιεπίσκοπο να εύχεται, στην ολοκλήρωση της διαδικασίας, «Καλή δύναμη σε όλους και τον καθένα ξεχωριστά».
Σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα, οι νέοι βουλευτές έκαναν στυλιστικές επιλογές, άλλοτε πιο τολμηρές και άλλοτε πιο συντηρητικές. Ανάμεσα στις εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν και αυτή της Δόμνας Μιχαηλίδου.
Η νέα υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, τράβηξε τα βλέμματα κατά τις αφίξεις των βουλευτών πριν από την ορκωμοσία της νέας Βουλής. Χαλαρή, ευδιάθετη και ιδιαίτερα χαμογελαστή η κ. Μιχαηλίδου προκάλεσε αίσθηση και με το στυλ της.
Επιλέγοντας μία μπλε φούστα μέχρι τον αστράγαλο, λευκό πουκάμισο και nude γόβες μπήκε στη Βουλή δίχως να κάνει δηλώσεις.
Τα μαλλιά της ήταν χαλαρές μπούκλες τύπου beach waves και το λουκ ολοκλήρωσε με χρυσά κοσμήματα και καφέ τσάντα. Η ίδια ήταν τρομερά ευδιάθετη και δεν σταμάτησε να χαμογελάει ούτε λεπτό.
Δείτε τις φωτογραφίες:






ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 28η Οκτωβρίου: Ποιοι δρόμοι κλείνουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Τι αλλάζει σε Μετρό και Τραμ
- Γκάντι Άιζενκοτ: Δεσμεύεται να ανατρέψει τον Νετανιάχου μετά το προβάδισμα της αντιπολίτευσης στα exit polls
- I Squared Capital: Κοντά στην εξαγορά της Orizon με αποτίμηση 2 δισ. δολαρίων
- Μητσοτάκης – Τασούλας: Δείπνο με σουτζουκάκια και γύρο στη Θεσσαλονίκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.