ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν έχει ολοκληρωθεί η επανακαταμέτρηση των σταυρών, υποστηρίζει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής σχετικά με το ποιος θα καταλάβει την τέταρτη έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στον δυτικό τομέα Αθηνών. Όπως αναφέρει, απομένουν ακόμη 141 εκλογικά τμήματα και η επανακαταμέτρηση σε αυτά θα γίνει αύριο.
Υπενθυμίζεται ότι την επανακαματέρηση είχε ζητήσει ο κ. Κουρουμπλής καθώς ο αριθμός των ψήφων που τον χώριζαν από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο ήταν πολύ μικρός.
Νωρίτερα δημοσιοποιήθηκε ότι η τελευταία βουλευτική έδρα του ΣΥΡΙΖΑ πήγε στον κ. Παπαχριστόπουλο.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας 7ης Ιουλίου ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είχε μείνει εκτός Βουλής για πέντε ψήφους διαφορά από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συμφέρει η εξαγορά καταπατημένου ακινήτου από το Δημόσιο; Τι να προσέξετε και πώς να ξεπεράσετε τα εμπόδια
- Χιλιάδες μητέρες «κλειδώνουν» σύνταξη πριν τα 62 – Ποιες ευνοούνται το 2025
- Η λάμψη του χρυσού: Τα ιστορικά υψηλές, οι αισιόδοξες εκτιμήσεις και η προειδοποίηση του Μπάφετ
- Οικογένεια Τσάκου: Η κοινωνική προσφορά και το φιλανθρωπικό έργο σε Ελλάδα, Μοντεβιδέο, Γκάνα, Κωνσταντινούπολη
