ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αλλάζει όνομα το υπουργείο Παιδείας, καθώς η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας μεταφέρεται στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με υφυπουργό τον Χρίστο Δήμα.
Έτσι, το υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων μετονομάζεται σε «Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων».
Συγκεκριμένα, η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και οι φορείς που υπάγονται σε αυτήν, μεταφέρονται, ως σύνολο αρμοδιοτήτων, θέσεων, προσωπικού και εποπτευόμενων φορέων, στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, το οποίο μετονομάζεται σε Υπουργείο Ανάπτυξης και επενδύσεων.
Από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων μεταφέρεται επίσης στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης:
- Η εταιρεία με την επωνυμία «Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας – ΕΔΕΤ Α.Ε.»
- Το «Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.