ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10χλμ νοτιοδυτικά του Φισκάρδου, Κεφαλονιάς εντοπίζεται το επίκεντρο
Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 06.49 το πρωί της Τρίτης, σε θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά του Φισκάρδου.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 10 χλμ νοτιοδυτικά του Φισκάρδου.
Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΚΡΙ-ΚΡΙ: Άλμα 86% στα καθαρά κέρδη του α’ εξαμήνου – Στα €203,9 εκατ. ο τζίρος
- Disney: Αυξάνει έως 13% τις τιμές στις συνδρομές streaming για να ενισχύσει την κερδοφορία
- Πλεύρης: Συναντήθηκε με τον νέο πρέσβη της Αιγύπτου στην Αθήνα – Στο επίκεντρο οι παράνομες αφίξεις στην Ελλάδα
- Eurolife FFH: 4ος κύκλος εκπαίδευσης για στελέχη ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στη Βόρεια Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.