ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μια παραδοσιακή τελετή στο νησί της Νάξου, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Ελένη Καρβέλα παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, μια μέρα πριν ο γνωστός δημοσιογράφος διεκδικήσει την είσοδό του στη Βουλή, καθώς είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στην Α΄ Αθηνών.
Ο υποψήφιος βουλευτής δημοσίευσε μάλιστα και μία φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook γράφοντας «Ανδρική φιλία. Το δεύτερο σημαντικότερο πράγμα στη ζωή μετά από την σωστή γυναίκα».
https://www.facebook.com/and.papamimikos/videos/2269993319761525/
Το μυστήριο τέλεσε ο Μητροπολίτης Παροναξίας, Καλλίνικος, ενώ κουμπάροι ήταν ο κοινός φίλος του ζευγαριού, Πάτροκλος Κουδούνης και η σύζυγός του, Αργυρώ.
Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε ένα υπέροχο εκκλησάκι στο Κάτω Σαγκρί, ένα ημιορεινό χωριό της Νάξου, τόπο καταγωγής της γιαγιάς του Κωνσταντίνου! Μια ημέρα πριν τον γάμο τους στην Νάξο, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Έλενα Καρβέλα διοργάνωσαν ένα ολοήμερο beach party για τους καλεσμένους του, με φαγητό και κρασί!
Η νύφη προτίμησε ένα απλό, κλασικό νυφικό το οποίο τελειοποίησε με ένα αέρινο πέπλο, ενώ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επέλεξε ένα σκούρο μπλε κουστούμι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θ. Πλεύρης: Όποιος παίρνει άσυλο ή εργάζεται ή φεύγει – Όποιος είναι παράνομος, φυλακή και επιστροφή
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Ορκίστηκε στο State Department πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα
- Xclusiv: Αυξήθηκε ο μέσος όρος των ναύλων στην spot αγορά ξηρού φορτίου στα 24.223 δολάρια την ημέρα
- Δήλωση Μπλερ μετά τις ανακοινώσεις Τραμπ και Νετανιάχου για τη Γάζα: Τολμηρό και έξυπνο το σχέδιο, θα φέρει ανακούφιση
