• Πολιτική

    Τρέχει να προλάβει τη συντριβή: Γιατί ο Τσίπρας σπάει το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ

    • NewsRoom

    Αλέξης Τσίπρας., πρωθυπουργός


    Να σπάσει το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ και να παραχωρήσει συνέντευξη στο κανάλι του Φαλήρου την προσεχή Τρίτη, αποφάσισε ο Αλέξης Τσίπρας, σε μια αλλαγή στάσης που δείχνει ασφαλώς την απελπισία του και συμβολίζει ενδεχομένως, την στροφή του στη κανονικότητα, μετά την διαφαινόμενη συντριβή του κόμματός του.

    Λίγε μόνο μέρες πριν από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου η απόφαση του πρωθυπουργού να σπάσει το εμπάργκο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ δείχνει ότι στην Κουμουνδούρου έχουν αποφασίσει να δώσουν την πιο μεγάλη μάχη προσπαθώντας να βγουν από το κάδρο της βαριάς ήττας που έρχεται…

    Την απόφασή του να εμφανιστεί στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, προκειμένου να «φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό» ανακοίνωσε μέσω Twitter ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

    Όπως αναφέρει:

    «Αποφάσισα τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Να ακουστούν & εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον».

    Ο άνθρωπος που έπεισε τον Αλέξη Τσίπρα να σπάσει το εμπάργκο

    Ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε  με ανάρτησή του στο facebook και τον λόγο που τον έκανε να αλλάξει γνώμη μία εβδομάδα πριν τις εθνικές εκλογές και να εμφανιστεί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

    Όπως αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας, ένας ηλικιωμένος άνδρας, γύρω στα 60, ήταν αυτός που του το πρότεινε στην προεκλογική ομιλία που είχε ο πρωθυπουργός στην Τρίπολη.

    Συγκεκριμένα o πρωθυπουργός σε ανάρτηση του στο Facebook αναφέρει:

    «Προχθές, στην Τρίπολη, με πλησίασε ένας άντρας γύρω στα εξήντα. Μου είπε, “θέλω να σου πω κάτι. Αφού ο Μητσοτάκης αρνείται το debate, πήγαινε εσύ στο γήπεδό του και άστον αν θέλει να μην έρθει να αγωνιστεί”.

    Του λέω τι εννοείς; Μου λέει “πήγαινε στον ΣΚΑΪ και άστους να σε ρωτήσουν ό,τι θέλουν ανοιχτά και να απαντήσεις ανοιχτά. Και άστον να μην έρθει, αφού δεν τολμά. Εσύ τολμάς…”. Του είπα δεν έχεις άδικο. Αποφάσισα λοιπόν την Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Κι εκεί, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, να εκθέσω τις θέσεις μας και την προγραμματική μας αντιπαράθεση με τη ΝΔ».

    Ωστόσο εντύπωση προκαλεί ότι η άρση του εμπάργκο ισχύει μόνο για τον Αλέξη Τσίπρα και όχι για τους βουλευτές του.

    Όπως αποκάλυψαν οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ στις πρωτινές εκπομπές, τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στην τηλεόραση, σε όσους βουλευτές και στελέχη τηλεφώνησαν ώστε να συμμετάσχουν στις εκπομπές του, αρνήθηκαν την πρόσκληση, λέγοντας ότι δεν έχει αρθεί το απαγορευτικό.

     



    ΣΧΟΛΙΑ