ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκατό χρόνια από τη γέννησή του, 23 χρόνια από το θάνατο του, το Καλέντζι τίμησε τη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ «ο Ανδρέας ένωσε τους Έλληνες. Έγραψε ιστορία μαζί με το λαό, για το λαό». Στο πλαίσιο αυτό, ο γιος του Γιώργος βρέθηκε στο Καλέντζι για να τιμήσει τη μνήμη του.
«Το έργο και η προσφορά του στον Ελληνισμό και τη χώρα, όπως και η συμβολή του στην ενότητα του λαού μας, αποτελούν παρακαταθήκη για κάθε δημοκράτη και προοδευτικό πολίτη» αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση στο facebook.
«Τους πραγματικούς ηγέτες, τους αναδεικνύει ο λαός. Η ιστορία το έχει καταγράψει».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- SirecEnergy: Επενδυτικό κρεσέντο άνω των 10 εκατ. ευρώ στην ηλεκτροκίνηση μέσω του ZAP Taxi Club
- Οι αγορές προεξοφλούν συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν
- Ολη η αλήθεια για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Παναθηναϊκό: Η παρουσία του στη Λεωφόρο, οι τεράστιες επενδύσεις, τα χαμένα σχέδια για γήπεδο
- Χανταϊός: Ο καθηγητής Αποστολος Βανταράκης απαντά σε 6 ερωτήσεις για το νέο ιό που προκαλεί ανησυχία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.