• LIFE&STYLE

    Κέιτ Μίντλετον: Γιατί είναι η απόλυτη βασίλισσα του στυλ

    Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ


    Γιατί η Κέιτ Μίντλετον αξίζει τον τίτλο της πιο καλοντυμένης

    Υπάρχουν άπειρα σάιτ αφιερωμένα στο στυλ της Κέιτ Μίντλετον, τα οποία εξυμνούν την ίδια και αποτελούν τον απόλυτο οδηγό για το πώς μπορείς να αντιγράψεις κι εσύ τα σύνολά της και να γίνεις μια σικάτη πριγκίπισσα.

    Ο όρος που έχουν εφεύρει οι θαυμαστές της Κέιτ είναι «Copy Kates». Πρόκειται για ένα έξυπνο λογοπαίγνιο με τη λέξη «copycat» (=αντιγραφέας) και το όνομα της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ, ενώ ο όρος «Repli-Kates» αναφέρεται στην αναπαραγωγή ενός look της Κέιτ με πιο οικονομικά, αλλά εξίσου εντυπωσιακά, κομμάτια.

    Οι ενδυματολογικές της επιλογές, που φιγουράρουν σε περιοδικά και σάιτ, έχουν αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές, ενώ αποτελούν έμπνευση για εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως.

    Κάθε outfit γίνεται sold out σε δευτερόλεπτα, ενώ όλο και περισσότερα high street brands προσπαθούν να προσφέρουν ανάλογα ρούχα στο «διψασμένο» μέσο καταναλωτικό κοινό.

    Από το 2010 κιόλας, που ανακοινώθηκε επίσημα ο αρραβώνας της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, αποθεώνεται για το απαράμιλλο στυλ της, όμως τα τελευταία χρόνια και κυρίως φέτος, η Κέιτ Μίντλετον έχει ξεπεράσει τον εαυτό της.

    Φροντίζει να κρατά μία σταθερή γραμμή, ωστόσο συμβαδίζει με την μόδα του σήμερα και έχει επεκτείνει το φάσμα των brands που φοράει, τολμώντας περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά.

    Ανάμεσα στους πολυτελείς οίκους μόδας της επιλογής της είναι οι Gucci, Missoni και Elie Saab, που την έχουν βοηθήσει στην ανάδειξή της απόλυτης fashion queen.

    Κέιτ Μίντλετον

    Τον Φεβρουάριο του 2019, επέλεξε ένα εντυπωσιακό pinky dust φόρεμα του οίκου Gucci για την εμφάνισή της σε ένα gala, που αναδεικνύει τη λεπτή μέση της.

    Ακριβώς ένα μήνα πριν, η Κέιτ εμφανίστηκε με ένα casual, αλλά ταυτόχρονα άκρως σικ outfit, δημιουργία του σχεδιαστή Elie Saab και έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις.

    Μόλις χθες, η αγαπημένη Δούκισσα της Μεγάλης Βρετανίας εξέπληξε τα πλήθη με ένα μοναδικό, ανατρεπτικό look, που χαρακτηρίστηκε fashion-forward και αποδεικνύει ότι δεν φοβάται να εξερευνήσει την πιο περιπετειώδη πλευρά της.

    Πρόκειται για ένα γαλάζιο φόρεμα με δαντέλα και τούλι του αγαπημένου της πλέον Elie Saab, με ένα πιο απλό καπέλο που δεν επισκιάζει το υπόλοιπο look.  Με το συγκεκριμένο παρευρέθηκε στις βασιλικές ιπποδρομίες, στο Άσκοτ.

    Με ένα βασιλικό κόκκινο παλτό της Catherine Walker.

    Ένα απλό, αλλά επιβλητικό coat dress από Catherine Walker.

    Το πανέμορφο πουά φόρεμα από Alessandra Rich, που έχουν τιμήσει πολλές διάσημες κυρίες, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

    κειτ μιντλετον

    Μία από τις εμφανίσεις που συζητήθηκαν εξαιτίας του γεγονότος ότι η Κέιτ φόρεσε την συγκεκριμένη μπλούζα του οίκου Gucci ανάποδα, ένα «λάθος» που δεν της κόστισε, απεναντίας της έδωσε πόντους και χειροκροτήθηκε.

    Μέχρι και το πιο απλό look της, γίνεται αμέσως θέμα συζήτησης. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο είναι από εξόρμηση με την οικογένειά της.



    ΣΧΟΛΙΑ