• Business Of Fashion

    Βασίλισσα Λετίθια – Κέιτ Μίντλετον: Με παρόμοιο ντύσιμο σε κοινή τους εμφάνιση

    Βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας και Δούκισσα Κέιτ του Κέιμπριτζ


    Υπέρκομψες σε κοινή τους εμφάνιση η Κέιτ Μίντλετον και η Λετίθια της Ισπανίας

    Σε ένα από τα πιο παραδοσιακά event, το Order of the Garter, συγκεντρώθηκαν γαλαζοαίματοι της Μεγάλης Βρετανίας και της Ισπανίας στο Ουίνδσορ προκειμένου να γιορτάσουν το πιο παλιό Τάγμα της χώρας.

    Βέβαια, εκείνες που μαγνίτησαν όλα τα βλέμματα ήταν η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον και η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας.  Οι δύο κυρίες ξεχωρίζουν για το απαράμιλλο στυλ τους και βρίσκονται στην κορυφή κάθε λίστας με τις πιο καλοντυμένες γαλαζοαίματες.

    Έτσι αυτή τη φορά τα πνεύματα φαίνεται πως επικοινώνησαν, καθώς και οι δύο εμφανίστηκαν στην βασιλική εκδήλωση με παρόμοια φορέματα που σίγουρα εντυπωσίασαν.

    Και οι δύο «ψήφισαν» ένα κλασικό ασπρόμαυρο συνδυασμό.

    Από την μία, η Δούκισσα επέλεξε μία δημιουργία από την αγαπημένη της Αγγλίδα σχεδιάστρια, Catherine Walker, ενώ από την άλλη, η βασίλισσα της Ισπανίας τίμησε το ισπανικό brand Cherubina.

    Το λευκό παλτό της Κέιτ με τις μαύρες λεπτομέρειες σε γιακά και ποδόγυρο, που συνδύασε με μαύρες σουέντ γόβες του οίκου μόδας Prada και ένα clutch είναι η επιτομή του σικ.

    Στην επίσημη αυτή εμφάνιση επέλεξε να φορέσει ένα καπέλο Lock & Co και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με πέρλες και διαμάντια.

    Κέιτ Μίντλετον

    Η Λετίθια επέλεξε ένα μοναδικό φόρεμα με διαχρονικό χρωματισμό και ξεχωριστό μοτίβο.

    Ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας, η βασίλισσα Ελισάβετ και η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας

    Όπως και στο look της Μίντλετον, η Λετίθια φόρεσε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια, ένα μαύρο καπέλο με βέλο, αλλά και μαύρες γόβες.

    Η Βασίλισσα Λετίθια συνομιλεί με την Κέιτ Μίντλετον

    Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε φυσικά η βασίλισσα Ελισάβετ, η Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, ενώ η Λετίθια συνοδευόταν από τον σύζυγό της, βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας.



    ΣΧΟΛΙΑ