• Gossip

    Η γλώσσα του σώματος «πρόδωσε» την Κέιτ Μίντλετον

    • NewsRoom
    κειτ μιντλετον


    Τι αναφέρει ειδικός για την στάση του σώματος της Κέιτ Μίντλετον απέναντι στην Μέγκαν Μαρκλ

    Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ βρέθηκαν μαζί σε δημόσια εκδήλωση προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ για τα 93α γενέθλιά της.

    Οι δύο Δούκισσες κάθησαν απέναντι η μία από την άλλη στην άμαξα κατά της διάρκεια της παρέλασης Trooping the Colour, που διοργανώνεται κάθε χρόνο για την βασίλισσα.

    Δίπλα στην Μέγκαν καθόταν ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι, ενώ απέναντί του η Καμίλα.

    Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Δούκισσας του Σάσεξ, μετά τον ερχομό του γιου της, Άρτσι Χάρισον.

    Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η Κέιτ και η Μέγκαν αν και κατάφεραν να αποφύγουν η μία την άλλη στον χαιρετισμό στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ, βρέθηκαν μαζί στην άμαξα, και όπως ήταν φυσικό, τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

    κειτ μιντλετον

    Από την μία, η Μέγκαν ήταν χαλαρή, ευδιάθετη και χαμογελαστή, ενώ από την άλλη, η Κέιτ φαινόταν σφιγμένη.

    Ειδικός του express.uk, που παρατήρησε τις δύο κυρίες, αναφέρει πως η Δούκισσα του Κέιμπριτζ φερόταν αφύσικα και ο εκνευρισμός της μπροστά στη Μέγκαν ήταν κάτι που δεν μπορούσε να κρύψει.

    μεγκαν μαρκλ-πριγκιπας-χαρι

    Αυτό που την «πρόδωσε» ήταν η στάση της πλάτης της, η γκριμάτσα στενοχώριας που έγινε viral, αλλά και τα χέρια της, που τα είχε πάνω στα πόδια της.

    Η Μέγκαν ήταν εκείνη που έπιανε κουβέντα με την Κέιτ προσπαθώντας να δείξει χαλαρή και φιλική.

    Ο πρίγκιπας Χάρι και η Καμίλα έδειχναν ιδιαίτερα σοβαροί, ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν ήταν στην άμαξα, αλλά εμφανίστηκε με την σύζυγό του και τα παιδιά του στο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ.



    ΣΧΟΛΙΑ