Με επευφημίες και χειροκροτήματα υποδέχθηκαν τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο 7o Export Summit στην Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης έφτασε σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιείται το 7o Export Summit, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ). Εκεί, τον υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, Τάσος Σπηλιόπουλος.
Ακόμα, έξω από το ξενοδοχείο, τον περίμεναν στελέχη και φίλοι της ΝΔ, οι οποίοι καταχειροκρότησαν τον κ. Μητσοτάκη μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο και του φώναζαν «να ‘τος να ‘τος ο πρωθυπουργός».
Δείτε το βίντεο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Bally’s Intralot: Νέα αγορά μετοχών από την Deutsche Bank ύψους περίπου 1,2 εκατ. ευρώ
- SoftBank: Σχεδιάζει πώληση ομολόγων ρεκόρ, ύψους 6,3 δισ. δολ. σε ιδιώτες επενδυτές
- Η Viva.com υπογράφει Σύμβαση Υπηρεσιών Πληρωμών με το Κυπριακό Δημόσιο
- «Ο Αλέκος βγήκε από τον παράδεισο» – για 9 τελευταίες παραστάσεις στο Αίθριο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.