ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός νοσηλεύεται ο Διαμαντής Πατέρας, γιος του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα, ο οποίος τα ξημερώματα είχε σοβαρό τροχαίο στη λεωφόρο Ποσειδώνος.
Στον 19χρονο έγιναν απεικονιστικές εξετάσεις και σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός έχει οίδημα και αιματώματα στον εγκέφαλο, κάκωση στο ημιθωράκιο και κατάγματα πλευρών, καθώς και σοβαρό τραυματισμό στο κάτω άκρο.
Το ατύχημα σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα, στην παραλιακή, στο ρεύμα προς Αθήνα, περίπου στο ύψος του νυχτερινού κέντρου «Ποσειδώνιο».
Για άγνωστους λόγους το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος, ένα Mini Cooper, βγήκε εκτός πορείας και μπήκε στον παράδρομο.
Συνοδηγός του Διαμαντή Πατέρα ήταν ο επίσης 19χρονος Μιλτιάδης Γεώργιος Αλβέρτης, γιος της Αλεξίας Έβερτ, ο οποίος έχει τραυματιστεί ελαφρύτερα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, από όπου έχει ήδη πάρει εξιτήριο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΣτΕ: Οι διοικητικοί δικαστές στο πλευρό της συζύγου του Σκέρτσου μετά την επίθεση από την Κωνσταντοπούλου
- ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία 6μηνων εντόκων στις 23 Δεκεμβρίου
- Greek Accounting and Finance Awards 2025 powered by ENTERSOFTONE, Οι νικητές της φετινής διοργάνωσης
- Πλατεία Κοτζιά: Επιστρέφει ανακαινισμένο το δημοτικό πάρκινγκ – «Ανάσα» για τους Αθηναίους (βίντεο)