ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοβαρά τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα, στην παραλιακή, στο ρεύμα προς Αθήνα, έξω από το κέντρο Ποσειδώνιο, με τραυματίες δύο 19χρονους.
Ο ένας εκ των τραυματιών είναι ο γιος του εφοπλιστή, Νίκου Πατέρα, ενώ ο δεύτερος είναι ο εγγονός του Μιλτιάδη Έβερτ, Μιλτιάδης Γεώργιος Αλβέρτης, ο οποίος τραυματίστηκε πιο ελαφρά. Ο γιος του Νίκου Πατέρα νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό.
Το συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες, το Mini Cooper στο οποίο επέβαιναν κινείτο με μεγάλη ταχύτητα, ο οδηγός του που, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ο γιος του εφοπλιστή, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να χτυπήσει στις μπάρες και να ανατραπεί.
Ο 19χρονος οδηγός Διαμαντής Πατέρας φέρεται να είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση.
Ο εγγονός του Μιλτιάδη Έβερτ και γιος της κόρης του Αλεξίας τραυματίστηκε ελαφρύτερα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.
Πραγματοποιήθηκε #απεγκλωβισμός ενός τραυματισμένου ατόμου, από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, ύστερα από τροχαίο, επί της Λ.Ποσειδώνος στο Ελληνικό Αττικής. Επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 12, 2019
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έρικ Τραμπ: Aφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο διαδοχής του πατέρα του, με μία επιφύλαξη
- “Η Ελλάς εν πλω”: Εκδηλώσεις για τη Ναυτική Εβδομάδα από 29 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου
- Aegean: Από 3,70% έως 4,05% το εύρος του επιτοκίου για την έκδοση του ομολόγου των 250 εκατ. ευρώ
- Capital Group (Βαγγέλης Μαρινάκης): Ναυπηγεί άλλα έξι VLCC και συνολικά 82 πλοία – MononewsTV
