ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τέσσερις σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ στην έρευνα Extel για το 2019, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 19.000 επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού κλάδου από όλο τον κόσμο.
Η Eurobank Equities απέσπασε τον τίτλο της καλύτερης Χρηματιστηριακής Εταιρείας στην ελληνική αγορά, η Διεύθυνση Ανάλυσης αναδείχθηκε ως η καλύτερη μεταξύ των τμημάτων ανάλυσης που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά για 6η φορά τα τελευταία 7 χρόνια, ενώ ο κ. Σταμάτης Δραζιώτης, Senior Director στη Eurobank Equities ψηφίστηκε ως ο καλύτερος αναλυτής σε ατομικό επίπεδο για την ελληνική αγορά για 7η φορά τα τελευταία 8 έτη.
Παράλληλα, στην ίδια έρευνα η Διεύθυνση Πωλήσεων Θεσμικών Επενδυτών της εταιρείας κατέλαβε την 3η θέση.
Η έρευνα Extel αποτελεί τη μεγαλύτερη έρευνα διεθνώς μεταξύ των επαγγελματιών του επενδυτικού κλάδου και αποτελεί σημείο αναφοράς για την επενδυτική κοινότητα όσον αφορά τις χρηματιστηριακές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Για να καταλήξει στα συμπεράσματά της η έρευνα συγκεντρώνει τις απόψεις από σχεδόν 5.000 θεσμικούς επενδυτές, αποσκοπώντας στην αξιολόγηση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουν οι χρηματιστηριακές εταιρείες και οι χρηματιστηριακοί αναλυτές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Χρυσή Αυγή ήταν εγκληματική οργάνωση – Ένοχοι οι κατηγορούμενοι
- Ανδρέας Μαρτίνος: Ιστορικό ρεκόρ από την Μinerva Marine – Ναυλώνει τάνκερ στο αστρονομικό ποσό των 436.000 δολ. ημερησίως
- Ιράν: Σήμερα στην Τεχεράνη ο αποχαιρετισμός του Χαμενεΐ – Τριήμερη η τελετή
- Ίσραελ Κατς: «Ο διάδοχος του Χαμενεΐ θα είναι σαφής στόχος για εξόντωση»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.