ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με αρκετή υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που βρίσκονται, αυτή την ώρα στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς το Μαρκόπουλο.
Ο λόγος είναι το απίστευτο μποτιλιάρισμα και η κίνηση με χαμηλές ταχύτητες, που ξεκινά πριν από το «Δαχτυλίδι» στο Μαρούσι, ενώ υπάρχουν ακινητοποιημένα αυτοκίνητα στη γέφυρα προς Μαρκόπουλο. Από ότι φαίνεται οι κάτοικοι της Αθήνας πήραν τους δρόμους για να βρουν μια παραλία να δροσιστούν και να περάσουν το μεσημέρι της Κυριακής τους.
Οι πίνακες στην Αττική Οδό αναφέρουν καθυστερήσεις στην έξοδο 15, ενώ τα αυτοκίνητα που θέλουν να «φύγουν» προς τη Μαρκοπούλου ακινητοποιήθηκαν στη γέφυρα, στην έξοδο 20.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.