ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ως μια σοβαρή εξέλιξη που αναμένεται βγάλει ενισχυμένα τα δύο μεγάλα κόμματα, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, κάνει λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης σχολιάζοντας την απόφαση την έξοδο του Ευάγγελου Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ μετά τη διαφωνία της Φώφης Γεννηματά με τη θέση του και την απόφασή της να δώσει τη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας στον Γιώργο Καμίνη.
«Σοβαρή εξέλιξη που θα ενισχύσει τον πολιτικό διπολισμό ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές. Μεγαλώνει η πρόκληση για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Για ένα πανδημοκρατικό προσκλητήριο και εξωστρεφείς πρωτοβουλίες. Για αποτροπή του ρεβανσισμού κ της οπισθοδρόμησης που εκφράζει η ΝΔ», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter o Δημήτρης Παπαδημούλης.
Σοβαρή εξέλιξη που θα ενισχύσει τον πολιτικό διπολισμό ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές. Μεγαλώνει η πρόκληση για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Για ένα πανδημοκρατικό προσκλητήριο και εξωστρεφείς πρωτοβουλίες. Για αποτροπή του ρεβανσισμού κ της οπισθοδρόμησης που εκφράζει η ΝΔ. https://t.co/Qt2qeEadep
— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) 1 Ιουνίου 2019
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νικόλας Μαρτίνος (Thenamaris): Παρήγγειλε δύο τάνκερ αξίας 162 εκατ. δολαρίων
- MSC: Μεταφέρει 12 πλοία στο νηολόγιο των Ινδιών για να επωφεληθεί από τις αλλαγές του Μόντι
- Costamare (Κωστής Κωνσταντακόπουλος): Ναυπηγεί 6 πλοία κοντέινερ και διαχειρίζεται 69 πλοία
- Φάνης Κυριακούλης: Αποχώρησε από την Κυριακούλης Μεσόγειο και ιδρύει νέα εταιρεία στον τομέα του γιώτινγκ