ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας αξιωματικός του στρατού, μεταξύ εκείνων που παραμένουν πιστοί στον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, τραυματίστηκε από σφαίρα σήμερα, κατά τη διάρκεια των ταραχών με τους υποστηρικτές του ηγέτη της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας, στρατηγός Βλαντίμιρ Παντρίνο.
“Καταγγέλω τη βίαιη επίθεση, θύμα της οποίας υπήρξε ο συνταγματάρχης Γιερσόν Χιμένες Μπάες (…) 0 οποίος τραυματίστηκε στον λαιμό από σφαίρα στον αυτοκινητόδρομο Φρανσίσκο Φαχάρδο”, απέναντι από την αεροπορική βάση Λα Καρλότα, στο Καράκας, έγραψε στο Twitter ο υπουργός.
Ο Παντρίνο κατηγόρησε ως υπεύθυνους “τους πολιτικούς ηγέτες της αντιπολίτευσης”.
Δείτε το βίντεο
#Caracas descends into chaos as #Venezuela National Guards appear to clash with rival groupshttps://t.co/CP6ZkIan2Epic.twitter.com/vfFPPzX1hq
— RT (@RT_com) April 30, 2019
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βενεζουέλα: «Η διεθνής κοινότητα στηρίζει την Επιχείρηση Ελευθερία», λέει ο Γκουαϊδό
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βενεζουέλα: Τεθωρακισμένο όχημα έπεσε πάνω σε διαδηλωτές (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αττική: Συνελήφθη 25χρονος εμπρηστής για την πυρκαγιά στο Λαγονήσι
- Γεωργιάδης για Καρυστιανού: Για να δικαιολογήσει τα ψέματα που πουλά στους ασθενείς, έμπλεξε όλες τις εφαρμογές της κβαντικής φυσικής
- Ρωσία: «Περισσότερες από χίλιες» κυβερνοεπιθέσεις με στόχο να προκληθούν προβλήματα στις εκλογές,
- Γαλλία: Αποκλείει οριζόντιες μειώσεις στους φόρους καυσίμων παρά την εκτίναξη των τιμών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.