ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι θα κάνει ο Καραμανλής με Σαμαρά, ο καυγάς στη δεξιά πολυκατοικία, το μήνυμα Δένδια, και ποιος είναι ο Μπόνο της Βουλής
Το Λεωνίδιο επέλεξε για να περάσει τις διακοπές του φετινού Πάσχα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
Ο κ. Καραμανλής ήταν προσκεκλημένος του κουμπάρου του Δημήτρη Ευσταθίου.
Μάλιστα, ο πρώην πρωθυπουργός απόλαυσε μαζί με φίλους του τον καφέ του σε κεντρικό παραδοσιακό καφενείο της πόλης της Αρκαδίας. Στην παρέα ήταν ο πρώην υπουργός υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Δημήτρης Ευσταθίου, ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπος Λυσίκατος, ο αντιδήμαρχος Κώστας Διαμαντής και ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Μάνος.
Δείτε τη φωτογραφία του Leonidion.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το «φιλί της αγάπης» του Τσίπρα στην Μπαζιάνα την Ανάσταση (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Emporio Armani: Ο Ντάριο Βιτάλε είναι ο πρώτος Διευθυντής Δημιουργικού μετά τον θάνατο του ιδρυτή
- Τράπεζα της Ελλάδος: Ταμειακό έλλειμμα 4,625 δισ. ευρώ στο οκτάμηνο
- Γιώργος Μυλωνάκης: Επέστρεψε στα υπουργικά έδρανα μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του
- Starbucks: Εξετάζει την πώληση πλειοψηφικού πακέτου στην Ιαπωνία σε deal που μπορεί να αγγίξει τα $3 δισ.

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.