array(0) {
}
        
    
Menu
0.57%
Τζίρος: 356.33 εκατ.

Πέγκυ Κλιάφα: Επιδιώκω ανανοηματοδότηση της πραγματικότητας

Life & Style

ΣΚΑΪ: Έρχονται ριζικές αλλαγές στο πρόγραμμα του σταθμού

Σκάι
Comments

Αλλάζει το τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ από τη νέα σεζόν, καθώς η διοίκηση αφήνει σε δεύτερη μοίρα τα ριάλιτι και εστιάζει στη μυθοπλασία, αλλά και τα τηλεπαιχνίδια.

Σύµφωνα µε πληροφορίες, το κανάλι του Φαλήρου εξασφάλισε τα δικαιώµατα του «Boom!», ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων στο οποίο µε κάθε σωστή απάντηση ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να κόψει τα καλώδια της «βόµβας» στο κέντρο του πλατό, µε στόχο να προλάβει να την απενεργοποιήσει πριν µηδενίσει ο χρόνος.

Αν δεν προλάβει, η βόµβα κάνει boom σκορπίζοντας σπίθες και κοµφετί, ενώ χάνονται και όσα χρήµατα έχει κερδίσει o παίκτης. Πρόκειται για φορµάτ της ισραηλινής εταιρείας Keshet, που µεταδόθηκε στην Αµερική στο Fox, στη Γαλλία, στην Ισπανία και στην Ουγγαρία.

Και ενώ το «Boom!» ετοιµάζεται, σύμφωνα με τη Realnews για τον Οκτώβριο, ο ΣΚΑΪ θέτει σε εφαρµογή σχέδιο εκτάκτου ανάγκης για τη «διάσωση» της απογευµατινής ζώνης από το καλοκαίρι.

Σύµφωνα µε τις ίδιες πληροφορίες, τον Ιούνιο θα βγει στον αέρα ένα άλλο τηλεπαιχνίδι µε τίτλο «Guess my age», στο οποίο οι παίκτες καλούνται να µαντέψουν την ηλικία αγνώστων και να κερδίσουν ποσά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιώργος Αυτιάς: Τέλος από τη ΝΔ – Τι θα γίνει με τον ΣΚΑΙ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΚΑΪ: Η ανακοίνωση για Σπύρο Παπαδόπουλο και «Στην Υγειά μας ρε παιδιά»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τον ΣΚΑΪ – Τι θα γίνει με το My Style Rocks

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλαφούζος vs ΕΚΚΟΜΕΔ: Τι πραγματικά έγινε με το ντοκιμαντέρ του Παπαχελά για τη «17 Νοέμβρη»
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Λευτέρης Πανταζής
Κωνσταντίνος Αργυρός: Προς το παρόν δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με την πολιτική
Άννα Βίσση: Γιόρτασε τα γενέθλιά της επί σκηνής με έκπληξη από τη Σοφία Καρβέλα και τα εγγόνια της (video)
Το empowerment του Ιβάν Σαββίδη, η ιταλική περιπέτεια του Κυριακού, η εμμονή Ζούλα στα ρομπότ, τι συμβαίνει με την ΕΦΣΥΝ του Μελισσανίδη και το «όχι» στη Eurovision
Σήλια Κριθαριώτη: Ντεμπούτο στο επίσημο πρόγραμμα εβδομάδας υψηλής ραπτικής Παρισιού τον Ιανουάριο
Αλεξάνδρα Νίκα: Το νέο της επαγγελματικό βήμα και οι συμβουλές του Αργυρού (video)
Γιώργος Μαζωνάκης: Αποθεώθηκε στην πρεμιέρα του – Όλα όσα έγιναν στη σκιά της καταγγελίας του 22χρονου (video)
Οι έξι ταινίες κορυφαίου στυλ που άλλαξαν για πάντα τη μόδα
Ιβάν Σαββίδης: Δεν πουλιέται το OPEN – Τι είπε για ΟΛΘ και ΠΑΟΚ