Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά σουτιέν, που έχουν μεγάλη γκάμα μεγεθών, τα bralette διαθέτουν λιγότερες επιλογές μεγεθών, αφού υπάρχουν κυρίως σε μικρά νούμερα είτε σε πολύ μεγάλα, κάτι που φαίνεται να βοηθάει ιδιαιτέρως τις εταιρείες παραγωγής τους. Τα Bralette έχουν μικρότερο κόστος παραγωγής από τα υπόλοιπα όπως και λιγότερη δουλειά για τους σχεδιαστές.
Από την άλλη, υπάρχουν και αρκετές καταναλώτριες, οι οποίες φέρονται να δυσανασχετούν με τις λιγότερες επιλογές σε μεγέθη, καθώς αδυνατούν να βρουν εκείνο που τους ταιριάζει απόλυτα. Επίσης ακόμη περισσότερες είναι εκείνες οι γυναίκες που επιθυμούν να έχουν κάποια υποστήριξη στα σουτιέν τους, για το καλύτερο δυνατό οπτικό αποτέλεσμα.
Τελικά τα bralette αποτελούν μια απόδειξη για την αλλαγή της νοοτροπίας, ή απλώς μια μόδα που προσπαθεί να μας επιβληθεί; Αυτό είναι μάλλον ένα ερώτημα που μόνο ο χρόνος θα μπορέσει να απαντήσει.
Διαβάστε επίσης:
http://www.mononews.gr/i-deka-chores-pou-mporis-na-tis-anakalipsis-se-mia-mera-photos/45583
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Capital Clean Energy Carriers (Βαγγέλης Μαρινάκης): Κέρδη 34,6 εκατ. δολάρια – Παρέλαβε οκτώ νεότευκτα πλοία
- Ισπανία: Αρνείται να παραιτηθεί ο υπουργός Μεταφορών μετά το δεύτερο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα
- ExxonMobil: Επενδύσεις 100 δισ. δολαρίων έως το 2030
- Γερμανία: Στο 2,8% υποχώρησε ο πληθωρισμός – Κάτω από τις προβλέψεις τον Οκτώβριο







Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.