ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την εκτίμηση ότι η σεισμική δόνηση των 5,3 Ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Γαλαξίδι «δεν ήταν ο κύριος σεισμός» εξέφρασε ο σεισμολόγος, διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, Ακης Τσελέντης.
«Η μετασεισμική ακολουθία δεν είναι καθόλου φυσιολογική αν και υπάρχουν και σεισμοί που δεν έχουν δώσει καμία μετασεισμική ακολουθία» είπε στο Ράδιο Γάμμα της Πάτρας.
«Προσωπικά δεν είμαι 100% πεπεισμένος ότι είναι ο κύριος σεισμός. Οι καταγραφές που είχαμε ήταν για λίγο μεγαλύτερο σεισμό της τάξης των 6 Ρίχτερ» πρόσθεσε ο κ. Τσελέντης.
https://www.youtube.com/watch?v=eB6U_Xi8T4E
Απηύθυνε, δε, έκκληση στους δημάρχους Πατρών, Πύργου και Αμαλιάδας να δουν τα σχολεία της περιοχής δίνοντας ένα «χρονικό παράθυρο 2-3 εβδομάδων» για έναν νέο σεισμό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Άκης Τσελέντης προειδοποιεί: Ο κύκλος σεισμών στη Δυτική Ελλάδα δεν έχει κλείσει
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός για πυρκαγιά στο κέντρο της Γλυφάδας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπρατάκος: Ανακούφιση τώρα, ανταγωνιστικότητα για το αύριο
- Από τις απειλές και τα τελεσίγραφα στην «κωλοτούμπα»: Γιατί έκανε πίσω ο Ντόναλντ Τραμπ – Τι λέει BBC και Skynews
- EasyJet: Ο CEO προειδοποιεί για υψηλότερες τιμές στα εισιτήρια προς το τέλος του καλοκαιριού
- ΕΒΕΠ: Άμεσα τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης με τα τέσσερα μέτρα στήριξης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.