ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Fake news χαρακτηρίζει το Μέγαρο Μαξίμου τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν κυβερνητικά στελέχη με την υπόθεση Πετσίτη κάνοντας λόγο για πανικό της Νέας Δημοκρατίας.
«Ο πανικός της ΝΔ γίνεται ακόμη πιο έκδηλος από τους φτηνούς αντιπερισπασμούς που κατασκευάζει. Άλλωστε, τις τελευταίες μέρες παράγει περισσότερα fake news από όσα και τα ίδια τα στελέχη της μπορούν να καταναλώσουν» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού.
«Όσο κι αν προσπαθούν όμως δε θα μπορέσουν να αποφύγουν την απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα που βρίσκεται στα χείλη του ελληνικού λαού: Θα επιστρέψουν ποτέ τα κλεμμένα δανεικά και αγύριστα των θαλασσοδανείων τους ή θα συνεχίσουν να πίνουν εις υγείαν των κορόιδων;» καταλήγει η ανακοίνωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κλωνάρης – Τυρμάκη: Γιατί η ΝΔ τους πήγε στα δικαστήρια και ζητάει 2 εκατ. ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντοπούλου: Ο πλουτισμός του Πετσίτη σχετίζεται με Παππά και Τσίπρα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παραίτηση-βόμβα προϊστάμενου της Αρχής που ερευνούσε το σκάνδαλο Πετσίτη και Λαυρεντιάδη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έλεγχοι της ΑΑΔΕ σε αγροτικές ενισχύσεις: Ανακτήθηκαν 16,3 εκατ. ευρώ από 27.193 δικαιούχους για το 2023
- Θεμιστοκλέους: Προκήρυξη για 1000 γιατρούς την επόμενη βδομάδα – 5.000 προκηρύξεις και 3.000 προσλήψεις Ε.Π το 2026
- FT: Νέο mega deal εξετάζει η Anthropic που θα εκτοξεύσει την αποτίμηση της σχεδόν στα 1 τρισ. δολάρια
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Εγκρίθηκε η απόκτηση κοινού ελέγχου επί της Blue Horizon Mobility από τις Μοτοδυναμική και P.M. Tseriotis
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.