Με έναν κορυφαίο τραγουδιστή της παγκόσμιας ραπ σκηνής πρόκειται να συνεργαστεί η Ελένη Φουρέιρα η οποία, μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε στην Eurovision, πλέον «χτίζει» διεθνή καριέρα.
Ο λόγος για τον Snoop Dogg με τον οποίο θα επανεκτελέσουν το θρυλικό τραγούδι των Eurythmics «Sweet Dreams (Are Made of This)» με τίτλο, ωστόσο, «Sirens». Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει μέσα από το album του ταλαντούχου τραγουδιστή Kaan.
Πρόκειται για την πρώτη φορά που το βρετανικό ντουέτο του συγκοτήματος δίνει άδεια για επανεκτέλεση του συγκεκριμένου τραγουδιού, το οποίο έχει μπει στη λίστα του «Rolling Stone» με τα 500 σημαντικότερα τραγούδια όλων των εποχών και, μέχρι σήμερα, έχει βγει μόνο σε διασκευές.
Σε λίγες ημέρες αναμένεται η κυκλοφορία του «Sirens» σε όλο τον κόσμο, μαζί με ένα εντυπωσιακό music video διεθνών προδιαγραφών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αναγκαστική προσγείωση για αεροσκάφος – Πώς ο Κιάνου Ριβς «έσωσε» την ημέρα (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευγενία Νιάρχου: Καρτ ποστάλ από Χονγκ Κονγκ και Αίγυπτο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Eurovision 2019: Ακούστε και τα 41 τραγούδια μέσα σε 15′
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάνω από 100.000 στρέμματα στις φλόγες – Η καταστροφική πυρκαγιά σε Βοιωτία και Αττική πλησιάζει τον χαρακτηρισμό «megafire»
- Δύο συλλήψεις για την φωτιά στη Βοιωτία που εξαπλώθηκε στο Πόρτο Γερμενό – Από σπινθήρες σε δίκτυο ανεμογεννητριών ξέσπασε η πυρκαγιά
- Μαζική έξοδος για τους αδειούχους του Aυγούστου – Σε μία μέρα αναχώρησαν από τα λιμάνια της Αττικής πάνω από 61.000 επιβάτες
- Η Βουλή στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης – Αυτοματοποιούνται διοικητικές διαδικασίες και δημιουργείται το AI@Parliament

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.