ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παρανάλωμα του πυρός έγινε γνωστό εστιατόριο της Επάνω Σκάλας Λέσβου με την επωνυμία «Κάστρο». Οι περίοικοι και οι θαμώνες αναστατώθηκαν λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης όταν ύστερα από μια δυνατή έκρηξη, το εστιατόριο τυλίχθηκε στις φλόγες.
Η παρέμβαση της πυροσβεστικής ήταν άμεση, όμως το κατάστημα καταστράφηκε ολοσχερώς.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν τραυματίστηκαν θαμώνες παρά μόνο ο ιδιόκτητης ο οποίος μεταφέρθηκε στο Κ.Υ Μυτιλήνης.
Πιθανολογείται πως η έκρηξη προκλήθηκε από διαρροή φιάλης υγραερίου.
πηγή: lesvospost.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρόδος: Δύο τραυματίες από έκρηξη φιάλης υγραερίου στους Λειψούς
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκ στην Καλαμάτα: Από φιάλη υγραερίου πέθαναν οι τρεις γυναίκες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέτρος Παναγιωτίδης: Ο εφοπλιστής με την τέταρτη εισηγμένη ναυτιλιακή
- Σαράντης: Πίεση στα έσοδα, αλλά οι θετικές προοπτικές και τα βελτιωμένα λειτουργικά περιθώρια στηρίζουν αύξηση της τιμή στόχου στα €16,04 ανά μετοχή
- Πως δηλώνονται φέτος στην εφορία τα εισοδήματα από ακίνητα
- Η Ρόδος τίμησε τον Νίκο Χασαπόπουλο και το Mononews – Λαμπρή εκδήλωση για το βιβλίο «Τα Αδημοσίευτα» (εικόνες – βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.