ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανοδική πορεία εμφανίζει το πρώτο δίμηνο του 2019 η επιβατική κίνηση σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας, με τους επιβάτες να ξεπερνούν τα 4 εκατομμύρια.
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, το πρώτο δίμηνο του 2019, συνολικός αριθμός των διακινηθέντων επιβατών έφθασε τα 4.237.786, παρουσιάζοντας αύξηση 10,7% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2018, όπου είχαν διακινηθεί 3.828.882 επιβάτες. Ειδικότερα, οι διακινούμενοι επιβάτες είναι αυτό το δίμηνο περισσότεροι κατά 408.904, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2018.
Ο συνολικός αριθμός των πτήσεων στα ελληνικά αεροδρόμια, το ίδιο διάστημα, ανήλθε στις 42.972 (από τις οποίες 25.274 εσωτερικού και 17.698 εξωτερικού) παρουσιάζοντας άνοδο 11,3 %, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2018, όπου είχαν πραγματοποιηθεί 38.617 πτήσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Έπεσαν» οι υπογραφές για το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βουτιά» στην κίνηση για τα ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια το 2019 – Ποια τα αίτια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι κορυφαίες γκαλερί της Αθήνας: 12 σταθμοί στην εικαστική σκηνή της Ελλάδας
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ΑΒΑΞ, ΑΔΜΗΕ, ΔΑΑ, ΔΕΗ, Intracom, Quest, ΜΟΗ, ΠΛΑΘ, Φουρλής, Nike και Nvidia
- Ο Trump, οι δασμοί, οι μετοχές της Lululemon, και το παιχνίδι της Posh Spice – Το χρηματιστήριο, τα έσοδα, και η στρατηγική κάνουν πασαρέλα
- Ο νέος δικαστικός χάρτης έναν χρόνο μετά: 6 δικηγόροι αποτιμούν αν κατάφερε να βελτιώσει τη Δικαιοσύνη
