ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Το ποσό του ενός εκατ. ευρώ θα δοθεί άμεσα στους τευτλοπαραγωγούς με τη μορφή έκτακτης κρατικής ενίσχυσης ήσσονος σημασίας (de minimis)», όπως τονίζει σε δήλωσή του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΥΠΑΑΤ, «οι υπηρεσίες του βρίσκονται στο τελικό στάδιο της σύνταξης του φακέλου για να δοθεί το συγκεκριμένο ποσό, με σκοπό τη στήριξη του κλάδου, σε περίπου 365 παραγωγούς, με 12.000 στρέμματα, που καλλιεργήθηκαν το 2018 με τεύτλα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: EBZ: Τευτλοπαραγωγοί κατέλαβαν τα γραφεία της βιομηχνίας – Τι ζητούν
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΒΖ: Μέσω της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών η εξόφληση των τευτλοπαραγωγών
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όλα έτοιμα για τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Νομού Ηλείας – Υπεγράφη η σύμβαση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λαγκάρντ για Μπέσεντ στη G7: «Μόνιμο σοκ» από τον πόλεμο με Ιράν – Προειδοποίηση για πληθωρισμό έως 6,3%
- Γαλλία: Αρνήθηκε στο Ισραήλ να χρησιμοποιήσει τον εναέριο χώρο της για μεταφορά αμερικανικών όπλων κατά του Ιράν
- Unilever: Έκλεισε το mega deal ύψους $44,8 δισ. με την McCormick για την πώληση του κλάδου τροφίμων
- Η πρόταση Τραμπ που παρουσίασε ο Ρούμπιο στη G7: Πολυεθνικό κονσόρτιουμ θα αναλάβει τα Στενά του Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.