ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η MIG εξετάζει διάφορες εναλλακτικές για την αναδιάρθρωση ή/και τη μείωση των δανειακών υποχρεώσεων μέσω και της πώλησης μετοχικών συμμετοχών της σε ενδιαφερόμενους επενδυτές που εκδηλώνουν σχετικό ενδιαφέρον, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.
Αναλυτικότερα, με αφορμή δημοσιεύματα και σε απάντηση ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η Marfin Investment Group ανακοινώνει ότι εξετάζει διάφορες εναλλακτικές για την αναδιάρθρωση ή/και τη μείωση των δανειακών υποχρεώσεων μέσω και της πώλησης μετοχικών συμμετοχών της σε ενδιαφερόμενους επενδυτές που εκδηλώνουν σχετικό ενδιαφέρον.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία θα προβαίνει πάραυτα σε δημοσιοποίηση πληροφοριών που αφορούν γεγονότα ή καταστάσεις που εύλογα αναμένεται να ολοκληρωθούν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Η εταιρεία αναφέρει επίσης ότι, σύμφωνα με την πολιτική της, δεν προτίθεται να προβαίνει σε σχολιασμό των ποικίλων πληροφοριών που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας και καλεί το επενδυτικό κοινό να βασίζει τις επενδυτικές του επιλογές μόνον σε επίσημες Ανακοινώσεις ή Δελτία Τύπου της.
Τι απαντά για την Attica
Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την διάθεση της συμμετοχής της στην
«ΑΤΤΙCΑ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ», η «MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» ανακοινώνει ότι εξετάζει διάφορες εναλλακτικές για την αναδιάρθρωση ή/και τη
μείωση των δανειακών υποχρεώσεων μέσω και της πώλησης μετοχικών συμμετοχών της σε
επενδυτές που εκδηλώνουν σχετικό ενδιαφέρον. Στο πλαίσιο αυτό έχει γίνει κατά καιρούς
παραλήπτης διαφόρων προσφορών ή προτάσεων, τις οποίες, όπως αναφέρει, δεν έχει αποδεχθεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Hilton: «Κλείνει» το Deal της MIG με την ΠΑΝΓΑΙΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Fortress, η ακτοπλοϊκή Attica, η MIG και όλη η αλήθεια για το ομολογιακό που οδηγεί σε νέα «ρότα»
MH ΧΑΣΕΤΕ: Τι κερδίζει η MIG από την πώληση του «Υγεία» και πώς δικαιώθηκε η στρατηγική των Παπανικολάου-Θρουβάλα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Peter Thiel: Ο μεγιστάνας εγκαταλείπει την Nvidia υπό τον φόβο «φούσκας» στην Τεχνητή Νοημοσύνη
- Μάξιμος Χαρακόπουλος: Η Μέση Ανατολή έχει αλλάξει δραματικά για τους Χριστιανούς
- Έρχεται το νέο Τελωνείο Δυτικής Αττικής – Ενοποιούνται τα Τελωνεία Ελευσίνας και Αθηνών
- Πιστόριους(Γερμανία): Η Ευρώπη ίσως έζησε το τελευταίο ειρηνικό καλοκαίρι – Αναφέρθηκε σε πιθανή σύγκρουση ΝΑΤΟ και Ρωσίας