ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τηλεδιάσκεψη Δήμα – Κυρανάκη με συναρμόδιους υπουργούς για την ενίσχυση των υποδομών στον άξονα Αλεξανδρούπολη – Οδησσός
Φοιτητής της Ιατρικής στην Αλεξανδρούπολη τραυμάτισε με μαχαίρι δύο γυναίκες μέσα σε διάστημα λίγων μόνο λεπτών με σκοπό να τις ληστέψει.
Ο 20χρονος που φοιτά στην σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης επιτέθηκε το βράδυ της Τρίτης σε μια 54χρονη και είχε προσπαθήσει να τη ληστέψει με την απειλή του μαχαιριού. Εκείνη τράπηκε σε φυγή ωστόσο ο δράστης πρόλαβε να την τραυματίσει ελαφρά.
Οι άτυχες γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Μετά τις καταγγελίες τους η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες και ο νεαρός εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής στο σπίτι του, όπου συνελήφθη.
Ο 20χρονος φοιτητής, που φέρεται να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Του ασκήθηκε δίωξη για ληστεία τετελεσμένη και σε απόπειρα, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Μεσογείων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρειος Πάγος: Διπλή έρευνα για την άγρια συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώργος Καββαθάς: Η «συμπάθεια» δεν αρκεί για να υποστηρίξει τις ΜμΕ – Τα κύρια σημεία που «πιέζουν» τους επιχειρηματίες
- Ουκρανία: Ο ύποπτος για το φόνο βουλευτή ομολογεί το έγκλημα – Αρνείται κάθε σχέση με τη Ρωσία
- Με τον αρχηγό της κρητικής μαφίας μιλούσε ο Πάνος Καμμένος σύμφωνα με τον «κοριό» της ΕΛ.ΑΣ.
- ΑΑΔΕ: Ξεκίνησε η λειτουργία του my1521 – Πώς λειτουργεί το νέο Ολοκληρωμένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων
