Η Adora Svitak είναι ένα παιδί-θαύμα, διαβάζει ασταμάτητα από την ηλικία των 3 ετών και ξεκίνησε να γράφει στην ηλικία των 5. Σε κάθε ομιλία της χρησιμοποιεί την πέρα-από-τα-χρόνια της διάλεκτο σε μια εμπνευσμένη καμπάνια για την παιδεία, γυρίζοντας την χώρα της μιλώντας σε παιδιά και ενήλικες.
Στην ομιλία της στο TED, λέει ότι ο κόσμος χρειάζεται περισσότερο “παιδαριώδες” σκεπτικό: τολμηρές ιδέες, άγρια δημιουργικότητα και κυρίως αισιοδοξία. Λέει ότι τα μεγαλύτερα όνειρα των παιδιών αξιώνουν υψηλές προσδοκίες αρχίζοντας με την προθυμία των ενηλίκων τόσο να μάθουν από τα παιδιά όσο και να τα διδάξουν.
Δείτε ακόμα:
http://www.mononews.gr/afta-ine-ta-5-pragmata-pou-den-mporis-na-apoktisis-pote-akomi-ke-an-ise-ekatommiriouchos/43561
Δείτε ακόμα:
http://www.mononews.gr/dite-pios-echi-perissoterous-thavmastes-ana-ton-kosmo-akoma-ke-apo-ton-papa/43761
Δείτε ακόμα:
http://www.mononews.gr/de-mas-eftane-i-krisi-erchonte-ke-ta-robot-se-aftes-tis-doulies-tha-mas-antikatastisoun/43739
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς θα ρυθμίζονται τα παλιά χρέη σε 72 δόσεις – Τα κέρδη για 1,5 εκατ. φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις
- Έφη Αχτσιόγλου: Ματαιώσεις και φιλοδοξίες
- Ταυτότητες: Κρίσιμα ερωτήματα για τον διαγωνισμό των €515 εκατ. – Το σενάριο με Toppan και Σαμαρά
- Πότε θα ανακοινώσει το νέο κόμμα ο Σαμαράς – Οι συναντήσεις στο Κολωνάκι και ποιοι θα είναι στα ψηφοδέλτια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.