ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ευρωβαρόμετρο – Ευρωεκλογές: Το κόστος ζωής η κύρια παράμετρος – Μόνο 26% των ελλήνων πιστεύουν ότι μετράει η φωνή τους
Δεν υπάρχει θέμα λίστα για τις ευρωεκλογές, οι οποίες θα γίνουν κανονικά με «σταυρό», ξεκαθαρίζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ στο περιθώριο της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.
Το ζήτημα είχε, με ερώτηση προς την κυβέρνηση, από τη ΝΔ, με βάση φημολογία από φιλοκυβερνητικές πηγές τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με τις οποίες στο Μέγαρο Μαξίμου εξέταζαν μια τέτοια πρόταση, προκειμένου να προκαλέσει πρόβλημα στην αντιπολίτευση. Ωστόσο, διαφωνίες εκφράστηκαν και από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, όπου τέθηκε θέμα να έχουν όλοι οι υποψήφιοι τις ίδιες πιθανότητες εκλογής και να εκπροσωπηθούν όλες οι τάσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σπυράκη: Να ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση το πλαίσιο ευρωεκλογών-αυτοδιοικητικών εκλογών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- HelleniQ Energy: Επεκτείνει τη στρατηγική της συνεργασία με τη Chevron στο Block 10 – Η επίσημη ανακοίνωση
- Γιάννης Ψιλάκης: Ο ταπεινός προσκυνητή της καθημερινότητας των ανθρώπων
- Μαρινάκης: «Για κάθε δωρεάν εισιτήριο του κ. Ανδρουλάκη εμείς μηδενίζουμε τον φόρο για όλους τους νέους έως 25 ετών» (βίντεο)
- Bally’s Intralot: Συμφωνία Total Return Equity Swap με ευρωπαϊκή τράπεζα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.