ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την παραίτησή του υποχρεώθηκε να υποβάλλει βουλευτής στη Σλοβενία, καθώς έφυγε από κατάστημα χωρίς να πληρώσει το φαγητό του και συγκεκριμένα ένα σάντουιτς.
Πρόκειται για τον 54χρονο Ντάρι Κράζιτς ο οποίος εξήγησε πως δεν πλήρωσε γιατί οι τρεις υπάλληλοι που υπήρχαν στο μαγαζί αδιαφορούσαν. Εκείνος περίμενε επί τρία λεπτά στο ταμείο και αποφάσισε στο τέλος να φύγει.
«Συμπεριφέρονταν σαν να ήμουν αέρας», δήλωσε ο πρώην βουλευτής στον τηλεοπτικό σταθμό POP.
Αν και η κλοπή πέρασε απαρατήρητη, στη συνέχεια ο βουλευτής του κόμματος LMS, που είναι ο μεγαλύτερος εταίρος στον πεντακομματικό κυβερνητικό συνασπισμό, επέστρεψε στο κατάστημα και πλήρωσε τα οφειλόμενα.
Παρά την κίνησή του αυτή, το γεγονός μαθεύτηκε και ο κ. Κράζιτς τελικά υποχρεώθηκε σε παραίτηση αφότου ο αρχηγός της παράταξής του καταδίκασε την ενέργεια ως «απαράδεκτη» και ζήτησε από τον βουλευτή να αναλάβει την ευθύνη.
Ο κ. Κράζιτς απολογήθηκε για την συμπεριφορά του, λέγοντας πως έχει μετανιώσει για το «κοινωνικό πείραμα» που διενήργησε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Και τώρα ανασχηματισμός: Πότε θα γίνει, ποιοι μπαίνουν στην κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H κόκκινη Ferrari του mr Sex Form και τα δάνεια των 135 εκατ. ευρώ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποφασιστικό crash test για την Folli Follie ο έλεγχος της PwC
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιερουσαλήμ: Συνάντηση Γουίτκοφ – Νετανιάχου ενόψει των συνομιλιών ΗΠΑ–Ιράν
- Χατζηγάκης στην εξεταστική επιτροπή: «Επί των ημερών μας, ο ΟΠΕΚΕΠΕ λειτούργησε απολύτως εύρυθμα»
- Ideal: Στο 4,72% αυξήθηκε το ποσοστό ιδίων μετοχών
- Αιγάλεω: Σύλληψη τριών νεαρών για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκε πάνω από ένα κιλό κάνναβης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.