ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χατζηδάκης: Ο Τσίπρας επανέρχεται με συνθήματα και ποσοστά του παρελθόντος – Ρεαλιστικό το πακέτο της ΔΕΘ
Την ώρα που ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συναντώνται στο Λευκό Παλάτι της Άγκυρας, οι σύζυγοι των δύο ηγετών, Περιστέρα Μπαζιάνα και Εμινέ Ερντογάν, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν στην προεδρική κατοικία.
Οι δύο γυναίκες απόλαυσαν τσάι και παραδοσιακά συνοδευτικά, ενώ δεν έλειψαν τα χαμόγελα στη χαλαρή συζήτησή τους.
Σχετικά με το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν οι δυο κυρίες δεν έχουν γίνει πολλές λεπτομέρειες γνωστές. Σε αυτό πάντως υπήρχε συνάντηση για τσάι, καθώς και μια ξενάγηση στο Λευκό Παλάτι του Ερντογάν.
Resmî ziyaret dolayısıyla Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile ülkemizde bulunan kıymetli Peristera Baziana Hanımefendi ile biraraya geldik. Karşılıklı ziyaretlerin ülkelerimiz arasındaki dostluğu güçlendireceğine inanıyorum. pic.twitter.com/kxvMlT4Cnk
— Emine Erdoğan (@EmineErdogan) February 5, 2019
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=bVgQhh5G4-s
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Με απειλες και παραβιάσεις υποδέχεται τον Τσίπρα στην Τουρκία η Άγκυρα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο Εθνικό Θέατρο χτες το βράδυ Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Μάχη για την επιβίωση
- ΗΠΑ: Σε κακοδικία οδηγήθηκε η δίκη 30χρονου που θεωρήθηκε υπεύθυνος για τις φονικές πυρκαγιές του 2025 στο Λος Άντζελες
- Ελβετία: Έκλεισε προσωρινά ο πυρηνικός σταθμός Μπετσνάου για να αποτραπεί η υπερβολική θέρμανση υδάτων του ποταμού Άαρ
- Γαστούνη: Πρόστιμο 50.000 ευρώ στην 60χρονη οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε σκύλο



Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.