ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων και εφήβων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, μία ανήλικη τριών ετών, η οποία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Ακτή Δυμαίων, στο ύψος της περιοχής των Ιτεών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας περίπου 50 ετών παράσυρε, κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες, την ανήλικη.
Αμέσως μετά ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η ανήλικη διακομίστηκε αρχικά στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων, αλλά λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο.
Έρευνες για τα αίτια διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Πατρών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έπεσαν οι υπογραφές για το Ultra–FastBroadband – Παπαστεργίου: Η ευρυζωνικότητα δεν είναι πολυτέλεια
- Γαλλία: Δικαστήριο ζητά μέτρα επαλήθευσης ηλικίας στη Shein – Πρόστιμο 10.000 ευρώ για κάθε παράβαση
- Κάθετος διάδρομος: Ενέκριναν και επίσημα τις Διαδρομές 2 και 3 οι ρυθμιστικές αρχές
- Κωνσταντίνος Αργυρός για Γκιλφόιλ: «Έχω γνωρίσει έναν άνθρωπο που αγαπάει τη χωρά μου και θέλει να βοηθήσει»