ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πρόθεση του να καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, επανέλαβε υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και στέλεχος των ΑΝΕΛ Βασίλης Κόκκαλης.
Ο κ. Κόκκαλης με δήλωσή του σημείωσε τα εξής: «Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε ξανά το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και πολύ περισσότερο από την υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες, είχα καταστήσει σαφές με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο πως διαφωνώ και πως δεν θα ψηφίσω τη συγκεκριμένη συμφωνία εάν και εφόσον έλθει προς κύρωση από την ελληνική βουλή. Η παραπάνω στάση μου ήταν, παραμένει και θα είναι εσαεί, σταθερή και αδιαπραγμάτευτη. Σε περίπτωση δε, που τεθεί ζήτημα συνέχισης της κυβερνητικής θητείας μέχρι το πέρας του χρόνου που επιτάσσει το σύνταγμα, αυτό είναι κάτι που θα σταθμιστεί στον κατάλληλο χρόνο».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Τσίπρα για Συμφωνία των Πρεσπών και Καμμένο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης: Η δημόσια ζωή δηλητηριάζεται από παλινδρομήσεις και κωλοτούμπες δύο τυχοδιωκτών συνεταίρων
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συναντήσεις Μητσοτάκη με τον Επίτροπο Άμυνας της ΕΕ και τον Γερμανό ΥΠΕΞ τη Δευτέρα
- Reuters: Βαρύς απολογισμός και πολιτικές συνέπειες για τη Χεζμπολάχ μετά τον πόλεμο με το Ισραήλ
- Ποιοι σταθμοί της Γραμμής 2 του Μετρό θα κλείσουν νωρίτερα σήμερα και αύριο
- «Ετοιμαστείτε να γίνουν τα Στενά του Ορμούζ νεκροταφείο», απειλεί πρώην διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.