ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η εικόνα που κατέγραψε ο φακός του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων κατά τη διάρκεια του διαδήλωσης των Εκπαιδευτικών στο Σύνταγμα, κατά την οποία ένας άνδρας (σύμφωνα με πληροφορίες, εκπαιδευτικός), εμφανίζεται να βεβηλώνει το μνημείο του αγνώστου Στρατιώτη και να καταστρέφει με μανία ένα στεφάνι.
Πρόκειται για το στεφάνι που κατέθεσε το πρωί της Παρασκευής στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, λίγο πριν τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, προς τιμήν των νεκρών στρατιωτών της Ελλάδας.
Υπενθυμίζεται πως η διαδήλωση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΔΟΕ) και της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) ήταν επεισοδιακή, καθώς κατά τη διάρκειά της σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ, κατά τα οποία τραυματίστηκαν ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής και η Θοδώρα Δριμάλα, μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ και στέλεχος του ΠΑΜΕ.
Δείτε τις φωτογραφίες του ΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίθεση στα ΜΑΤ: Δείτε φωτογραφίες από το κατεστραμμένο βαν
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γεροβασίλη: «Απαράδεκτες και πολιτικά επικίνδυνες οι σημερινές ενέργειες κάποιων ανδρών των ΜΑΤ»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ–Λίβανος: Νέα ισραηλινά πλήγματα εν μέσω των ειρηνευτικών συνομιλιών στη Ρώμη
- KPMG: Η παγκόσμια αγορά PE επιδεικνύει ανθεκτικότητα με επενδύσεις άνω του $1 τρισ. το πρώτο εξάμηνο του 2026
- ΔΕΗ: Στα 335 εκ. ευρώ τα καθαρά κέρδη στο εξάμηνο – Επιβεβαιώνει τις προοπτικές για το 2026
- Disney: Streaming και θεματικά πάρκα εκτόξευσαν τα έσοδα τριμήνου στα $5,56 δισ.


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.