Κρίσιμη εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση των διδύμων που νοσηλεύονται διασωληνωμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», από χθες το μεσημέρι.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου τα δίδυμα αδέλφια, 5 ετών, διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών σε καλή γενική κατάσταση χωρίς εμφανή εξωτερικά εγκαύματα. Ωστόσο είχαν υποστεί εισπνευστικό έγκαυμα μετά από ανάφλεξη και πυρκαγιά στον τόπο κατοικίας τους.
Οι θεράποντες γιατροί, προστίθεται στην ανακοίνωση, «έκριναν απαραίτητη την ενδοτραχειακή διασωλήνωση και το μηχανικό τους αερισμό. Τα παιδιά παραμένουν νοσηλευόμενα διασωληνωμένα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και η κατάστασή τους εξακολουθεί να παραμένει κρίσιμη».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βόμβα στο ΣΚΑΙ: Το προφίλ της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολιτική ανάλυση με βαρύτητα της ελληνικής εταιρίας ΑΧΙΑ: Βλέπουμε εκλογές στις 26 Μαΐου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αιτωλοακαρνανία: Φωτιά εκδηλώθηκε στο Πλατυγυάλι Αστακού
- Alpha Bank: Στο 4,3% διαμορφώθηκε το επιτόκιο για το ομόλογο Tier 2 των 500 εκατ ευρώ
- Πλεύρης συνάντηση με τον πρέσβη της Αιγύπτου: Ανάγκη για αποτελεσματικότερη συνεργασία στο πεδίο των επιστροφών
- Ισραήλ: Νέες επιθέσεις στο κέντρο της Δαμασκού – Αναφορές για χτυπήματα στο Προεδρικό Μέγαρο (Βίντεο)
